Lucyna

Mijn naam is Lucyna Guss en ik ben een ervaren en gekwalificeerde massagetherapeut.

Na jaren gewerkt te hebben als maatschappelijk werker en yogadocente heb ik me omgeschoold tot professioneel masseur en heb ik sinds 2012 jaar een eigen praktijk in Amsterdam Zuid-Oost genaamd Samasta-Massage. Samasta betekent ‘geheel’ in het de Indiase taal Sanskriet. 

De massage is daarbij onderdeel van een leefstijl waarbij rust, beweging en voeding belangrijke onderdelen zijn. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de wisselwerking tussen de geest en het lichaam. De massages zijn daarom altijd afgestemd op het hele lichaam. Voordat ik begin met masseren is het daarom belangrijk voor mij op te weten waarom iemand gemasseerd wil worden en of er specifieke klachten of wensen zijn. Indien nodig adviseer ik bijvoorbeeld naar specialisten te gaan, om fysiotherapie te volgen of naar de huisarts te gaan om een volledig afgestemde behandeling te geven.

 

Toen ik met de opleiding als masseur begon besefte ik snel dat ik mijn passie had gevonden. Het sociale contact en helpen van mensen, het werken met mijn handen, het lichaamsbesef en het adviseren van lichaamshoudingen maken een geheel van mijn visie. De behandelingen in mijn praktijk worden persoonlijk afgestemd en met aandacht voor de klant gegeven. De wisselwerking tussen masseur en klant is voor mij heel belangrijk.

Door het volgen van cursussen en opleidingen probeer ik me verder te professionaliseren op een massagetechnisch alsook medisch niveau. Het is vanzelfsprekend voor me om gekwalificeerd en medisch onderbouwd te masseren.

 

Mijn praktijkruimte is ruim en ingericht op het creëren van rust en ontspanning. U kunt bij mij terecht voor verschillende soorten massages. Meer uitleg over de behandelingen vind u onder het kopje behandelingen.

Ik hoop u graag terug te zien in mijn praktijk!

Hartelijke groet,
Lucyna Guss

Afspraak maken of meer informatie?

Neem contact op om een afspraak te maken!