Zwangerschapsmassage

Bij een zwangerschap verandert er veel in het lichaam van de vrouw. Door de fysieke en hormonale veranderingen kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Een zwangerschapsmassagezwangerschapsmassage kan deze klachten verlichten. De bloedsomloop wordt door een massage verhoogd, waardoor de placenta beter doorbloed en de afvoer van de afvalstoffen bevorderd wordt. Door de ontspanning wordt het zenuwstelsel gekalmeerd waardoor hersenstoffen vrij komen die het gevoel van welzijn verhogen. Ook de baby voelt zich daardoor prettig. Tijdens de massage zou het kunnen gebeuren dat de baby ineens rustig wordt. Samasta-Massage biedt twee vormen van zwangerschapsmassage aan die u een keuze mogelijk maken.

 

Massage op een stoel

Bij deze massage zit u op een stoel en leunt u voorover. U wordt ondersteund door kussens. De rug, nek, schouders en armen worden gemasseerd. Het is fijn om de partner bij deze massage te betrekken.

 

Massage op een prenatale tafel

Bij deze massage kunt u gewoon op u buik liggen. Dit wordt mogelijk gemaakt door uitsparingen in de tafel ter hoogte van de borsten en de buik. Er zijn drie gedeeltes die eruit te halen zijn zodat u op elk moment van uw zwangerschap een massage beleven kunt.

 

zwangerschapstafel  zwangerschaps massagetafel